Facebook

Despre han

Toate drumurile duc la Hanul Greweln !

Inconjurat de paradisul verde al padurii, intr-o atmosfera calda si eleganta, Hanul Greweln va asteapta sa petreceti clipe de neuitat in compania celor dragi. Aici, posibilitatile sunt nenumarate: va ajutam sa organizati evenimente reusite precum nunti, botezuri, petreceri private, intalniri de afaceri, sau pur si simplu puteti alege sa va relaxati impreuna cu familia, servind masa in regim a la carte.
Hanul Greweln dispune de o sala de evenimente cu o capacitate de pana la 200 de persoane, un foisor cu aproximativ 120 de locuri, o sala de conferinte pentru 30 de persoane, si un salon intim pentru intalniri restranse de pana la 30 de locuri. Aici te poti desfata cu cele mai interesante preparate din bucataria traditionala si cea internationala si poti degusta o gama de vinuri alese cu atentie.De asemenea va punem la dispozitie ingredientele necesare unei vacante de vis in liziera padurii, oferindu-va 7 camere duble, decorate in stil traditional sasesc.

Copiii dumneavoastra se vor distra de minune in parcul special amenajat pentru ei, astfel incat  sa va puteti odihni si sa stati  linistiti in privinta lor.

Nu trebuie sa va  faceti griji in privinta masinii si a locului de parcare, pentru ca la Hanul Greweln va oferim spatiu suficient si paza.

Galerie foto

Tur virtual 360°

Despre han
Îți place? Recomandă și altora: